Πρόταση Παιδείας

bansko

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στη σελίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής, με χρήσιμες πληροφορίες για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, για την πόλη της Κομοτηνής και για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης!

ΔΕΦ
Σύνδεση
Εάν έχετε λογαριασμό Gmail μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.Εικόνες
dhmiourgia.jpg
Στατιστικά
Μέλη : 769
Περιεχόμενο : 713
Σύνδεσμοι : 35
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 338177

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Εαρινού Εξαμήνου

Β' Εξάμηνο Δ' Εξάμηνο Στ' Εξάμηνο Η' Εξάμηνο

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Δύναμη Ευθύνης...

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής

Αποτελέσματα Εξεταστικής.

Σχολή - Ανακοινώσεις

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος ότι οι βαθμολογίες των μαθημάτων "Πληροφορική ΙΙ" και "Στατιστική Ι" είναι διαθέσιμες εδώ.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

πάντα δίπλα σου...

 

Αποτελέσματα Εξεταστικής

Σχολή - Ανακοινώσεις

Ανακοινώνεται στους φοιτητές ότι οι βαθμολογίες των μαθημάτων "Ειδικά Θέματα Μακροοικονομίας", "Οικονομετρία ΙΙ" και "Ευρωπαϊκή Οικονομία" είναι διαθέσιμες εδώ.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

πάντα δίπλα σου...

 

Ανακοίνωση-Πρόταση για διπλή εξεταστική

Σχολή - Ανακοινώσεις

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ανακοίνωση-Πρόταση

σχετικά με την διπλή εξεταστική

Πριν από μερικές μέρες κατατέθηκε και ψηφίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για την κατάργηση της διπλής εξεταστικής. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι ενεργοί φοιτητές των τεσσάρων ετών να μην έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν στα μαθήματα όλων των χειμερινών εξαμήνων. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ θεωρούμε πως μια τέτοια απόφαση είναι ανούσια μιας και στερεί από τους φοιτητές τη δυνατότητα να φέρουν εις πέρας τον κύκλο των σπουδών του. Για τον λόγο αυτό η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ έχοντας πάντα υψηλά το αίσθημα ευθύνης και λειτουργώντας διαρκώς με γνώμονα το συμφέρον του φοιτητή, λαμβάνει την πρωτοβουλία να προτείνει το εξής: Οι φοιτητές του Ή εξαμήνου του τμήματος Οικονομικών Επιστημών να θεωρηθούν επί πτυχίω φοιτητές ώστε να μπορέσουν να δώσουν όλα τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων που χρωστάνε. Για τα μικρότερα έτη καταλαβαίνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό όμως πιστεύουμε πως για τους τεταρτοετείς φοιτητές μια τέτοια κίνηση είναι αναγκαία και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην περάτωση των σπουδών τους.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ...

 

Ανακοίνωση για το μάθημα μαθηματικά ΙΙ

Μαθήματα - Ανακοινώσεις

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Β' εξαμήνου ότι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 το μάθημα δεν θα διεξαχθεί.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

δύναμη ευθύνης...

 

Ανακοίνωση για το μάθημα μάρκετινγκ

Μαθήματα - Ανακοινώσεις

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Δ' εξαμήνου του Τμήματος ότι την Παρασκεύη 22/5/15 το μάθημα του Μάρκετινγκ ακυρώνεται και ότι την Παρασκεύη 29/5/15 θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

δύναμη ευθύνης...

 

Εμβόλιμη εξεταστική για τους 4ετεις φοιτητές

Σχολή - Ανακοινώσεις

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

Ανακοίνωση

 

Πριν από μερικές μέρες κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για την κατάργηση της διπλής εξεταστικής. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι ενεργοί φοιτητές των τεσσάρων ετών να μην έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν στα μαθήματα όλων των χειμερινών εξαμήνων. Έπειτα από πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ η εξεταστική για τους τεταρτοετείς φοιτητές θα είναι εμβόλιμη. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές του 4ου έτους θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν όλα τα μαθήματα που χρωστάνε ανεξαρτητων εξαμήνων. Για την απόφαση αυτή ευχαριστούμε και το τμήμα μας αλλά και τις πρυτανικές αρχές που εισάκουσαν το αίτημά μας, που αποτελούσε βέβαια και αίτημα όλων των φοιτητών του 4ου έτους και το υλοποίησαν.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ...

 

 

Ανακοίνωση για το μάθημα μαθηματική οικονομική

Μαθήματα - Ανακοινώσεις
Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Η' εξαμήνου ότι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 το μάθημα δεν θα διεξαχθεί.
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
δύναμη ευθύνης...
 

Ανακοίνωση για το μάθημα οικονομική πολιτική

Μαθήματα - Ανακοινώσεις

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Δ' εξαμήνου του Τμήματος ότι την Τρίτη 19/5/15 και ώρα 15:00-17:00 θα πραγματοποιηθεί το μάθημα της Οικονομικής Πολιτικής.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

δύναμη ευθύνης...

 

Ανακοίνωση για την διπλή εξεταστική

Σχολή - Ανακοινώσεις

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

Έπειτα από υπουργική απόφαση η διπλή εξεταστική, μια ενέργεια που χρωστάει την ύπαρξη της στην πρόταση που κατέθεσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο υπουργείο καταργείται. Απορούμε πως είναι δυνατόν το Υπουργείο Παιδείας να αγνοεί τη σημαντικότητα της διπλής εξεταστικής. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε από την γραμματεία του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, πως έπειτα από υπουργική απόφαση δεν θα ισχύσει η λεγόμενη διπλή εξεταστική για τους φοιτητές που δεν είναι επί πτυχίω. Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής είναι η δημιουργία ανούσιων εμποδίων για τους φοιτητές των μικρότερων ετών. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικών Επιστημών, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, προάγουμε πάντα το συλλογικό συμφέρον όλων των φοιτητών. Για το λόγο αυτό, δε μπορούμε να αφήσουμε αυτή τη κίνηση να περάσει απαρατήρητη. Η διπλή εξεταστική είναι ένα μέσο διευκόλυνσης των φοιτητών να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους και θεωρούμε πως δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να αφαιρέσουμε αυτό το δικαίωμα από την φοιτητική κοινότητα. Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ποια είναι η σκοπιμότητα αυτής της απόφασης. Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν σύμφωνα με των συμφέρων των φοιτητών. Θα είμαστε πάντα δίπλα στον φοιτητή και με πρωτοπόρες ΙΔΕΕΣ θα προσπαθούμε πάντα να παρακάμπτουμε τέτοιου είδους ανούσιες κινήσεις που στόχο έχουν να δυσκολεύουν τους φοιτητές στο να περατώνουν τον κύκλο των σπουδών τους.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

δύναμη ευθύνης...

 
Μοιραστείτε το στο Facebook!
Διαφημήσεις
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ενημερώσεις με e-mail
Ενημερώσεις Ιστοσελίδας
Ανακοινώσεις Σχολής
Ανακοινώσεις Μαθημάτων
Παρακαλώ συνδεθείτε για να μπορέσετε να εγγραφείτε σε μια λίστα μηνυμάτων.
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφείτε
Φοιτητικά