Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...

Με την ανακοίνωση του νέου Ακαδημαϊκού Χάρτη της χώρας, γίνεται πλέον φανερό πως το Τμήμα μας μετονομάζεται σε Τμήμα Οικονομικών Επιστημών με δύο κατευθύνσεις, Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι προσπάθειες χρόνων που έχουμε κάνει επιτέλους δικαιώνονται και το Τμήμα μας αποκτά έναν πιο σύγχρονο, πιο δυναμικό και πιο ισχυρό χαρακτήρα, δίνοντας στα πτυχία μας μεγαλύτερη βαρύτητα και διευρύνοντας του ορίζοντες των φοιτητών του νυν Τμήματος ΔΟΣΑ και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρώτη δύναμη στο ΔΟΣΑ και στα Ελληνικά Πανεπιστήμια είμαστε ιδιαίτερα περίφανοι που μια πάγια θέση μας απέναντι στο κρίσιμο ζήτημα της μετονομασίας του Τμήματος γίνεται πραγματικότητα και μας γεμίζει με ευθύνη και όρεξη για περισσότερες παρεμβάσεις, μεγαλύτερες πιέσεις και μεγαλύτερες νίκες για τους φοιτητές.

Η απάντηση στους κινδυνολόγους και στους ουτοπιστές που θεώρησαν πως η εναντίωση των φοιτητών στο σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" γενικότερα θα είχε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, εν τέλει ήρθε από την πλευρά του Υπουργείου και έλυσε τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες.

Αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου καλούμε όλους τους φοιτητές του Τμήματος να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση του Σ.Φ. ΔΟΣΑ "Ιωάννης Καποδίστριας", όπου θα κριθεί εν τέλει ποια είναι η στάση της κάθε δύναμης στο ΔΟΣΑ και ποιες ήταν οι προθέσεις της κάθε φοιτητικής παράταξης.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΟΣΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη της Χώρας

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου